Branding

Eigen style
Met eigen tools
Vanuit data

Geef kleur aan je brand

Welkom bij ons branding aanbod, waar we de kunst van het versterken en definiëren van jouw online identiteit tot leven brengen. Als ervaren online marketeer begrijpen we dat een merk niet alleen een logo en een naam is, maar een belofte en een ervaring. We geloven in het vermogen van een sterk merk om connecties te leggen, verhalen te vertellen en blijvende indrukken achter te laten.

Voordelen van branding

Laat weten wat wij voor je kunnen doen!

Ons aanbod omvat een diepgaande benadering van branding, waarbij we samen met jou de essentie van  je kernwaarden definiëren en een unieke identiteit creëren die resoneert met je doelgroep. Of je nu een start-up bent die een eerste indruk wil maken, een bestaand merk dat een frisse uitstraling zoekt of een bedrijf dat zijn verhaal krachtiger wil vertellen, wij hebben de tools en know-how om het een succes te maken.

"Branding is what people say when you're not in the room ~Jeff Bezos"

Hoe?
Met onze eigen tools gaan we eerst bezig met een persoonlijkheids test. De waarden hieruit leggen we over een kleurenpallet zoals die in de marketing wordt gebruikt. Door het invullen van een communicatie schema kom jij vervolgens snel tot en werkbare geheel eigen brand. 

Wie wij eerder hebben geholpen

Belangrijke informatie

Wij beginnen altijd met een intakegesprek om jouw wensen goed en scherp te krijgen. Zo doen wij jouw een aanbod waarbij je echt krijgt wat je nodig hebt! Daarboven op zoeken we nog eens 3 demo websites uit op basis van jouw smaak. Zo vergelijk jij makkelijk met andere designers en kom je niet voor verassingen te staan. 

  1. We gaan in gesprek over hoe de paginas er uit moeten zien.
  2. Je levert eventueel aan; tekstuele inhoud, prijzen, foto’s, logo’s etc.
  3. Wij starten met de bouw van de website, wat jij niet aanlevert vullen wij zelf aan.
  4. Wanneer wij klaar zijn sturen we jou een revisiedocument. Hierin kun jij per onderdeel van de website helemaal aangeven wat jij graag anders zou willen zien, denk aan kleuren, teksten, opmaak etc.
  5. Deze verwerken wij helemaal voor je.
  6. Wij leveren de website af.
  7. Bij vragen zijn wij bereid deze gratis te beantwoorden zolang deze minder dan 10 minuten van onze tijd omvatten. Bij serieuzere zaken schakelen we over naar ons gebruikelijke uurtarief.

Waar we jouw idee tot leven laten komen. Eerst bouwen wij jouw website, daarna zorgen we dat hij wordt gezien. 

Copyright 2023 © All Right Reserved Design by Studio Progressus

× Hoe kan ik je helpen?